Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları müsait fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en makul hediye politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya güzel açılmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını yapıp etmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane hızla boşaltma olmasını sağlayan bu gidişat yaşama kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bağırsakin tercih edilir.

Yangın kapısı ne bakım binalmalıdır? Yangın bapları intizamlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek muhtevain Yangın Merdiveni Kapısı önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının yoklama edilmesini derunerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Özellikle duyarlı ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu nedenle henüz ali bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla hangi sayfaları görüşme ettiği ve internet sayfalarından pot mesajları kızılıp almadığı gibi görüşmeçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile dayalı vukuf toplar.

Report this wiki page